Produk Unggulan

Aplikasi

  • chanp1
  • chanp2
  • chanp3
  • chanp4

Waca liyane babagan COMPANY

Zhejiang Falin Electric Appliance Co., Ltd. didegaké ing taun 1999, dumunung ing kutha Wanyang kurang karbon, Lishui, Zhejiang, kanthi area konstruksi 11,200 meter persegi. Spesialisasi ing produksi macem-macem induksi tangan pangatusan, pengering rambut tembok, dispenser sabun, pengering kulit, kotak kertas. Saiki, kapasitas produksi saben dina pengering rambut tembok yaiku 3000 set, lan pengering tangan yaiku 500 set. Kita utamane nggawe pengering tangan otomatis OEM kanggo macem-macem merek terkenal.Pengering rambut. Welcome grosir utama, e-commerce lintas-wates kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo ngunjungi, panuntun dhumateng lan rembugan bisnis.

Kita uga ing kene