• head_banner_01

1300W Popular Wall Mounted Hotel Pengering Rambut Hemat Energi Kamar Mandi Gantung Pengering Rambut

1300W Popular Wall Mounted Hotel Pengering Rambut Hemat Energi Kamar Mandi Gantung Pengering Rambut

Katrangan singkat:


Detail Produk

Katrangan

Tag produk

Rincian cepet

Layanan sawise-sales Disedhiyakake: Suku cadang gratis
Garansi: 1 Taun
Aplikasi: Hotel, Komersial, Rumah Tangga
Sumber Daya: Listrik
Bahan: Plastik, ABS
Setelan kacepetan: 2
Tipe Nozzle: Konsentrator
Gunakake: Hotel, Rumah Tangga
Daya: 1300 watt
Panggonan Asal: Zhejiang, China
Jeneng merek: Falin

Nomer Model: FL-2100
Tegangan & Rate: 110V / 220V / 50-60Hz
Kacepetan Udara: 18m/s
Suhu Udara: 65±15°C
Plug: Saben Pilihan Pelanggan
kothak batin: 245*180*100mm
Ctn njaba: 520*380*510mm
Packing: kemasan netral/OEM
MOQ: 1 Piece
Logo: Kosong / ngatur logo sampeyan

Deskripsi Produk

1300W Popular wall mounted hotel hair dryer hemat energi kamar mandi hanging wall hair dryer

Product Description (1)
Product Description (2)
Product Description (3)
Product Description (4)
Product Description (5)

Macem-macem plug kanggo pilihan sampeyan
* Hubungi salesman kanggo milih plug sing cocog kanggo negara sampeyan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Darmabakti kanggo kualitas dhuwur sing ngatur lan layanan shopper sing wicaksana, pangguna anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug kabutuhan sampeyan lan njamin kesenengan para panuku kanthi rega sing wajar. pancen bebas ngomong karo kita kanggo organisasi. Lan kita yakin bakal nuduhake pengalaman praktis dagang sing cocog karo kabeh pedagang.

    Rega cukup rega Dryer Rambut lan Dryer China, Kanggo nyukupi syarat pelanggan tartamtu kanggo saben layanan sing luwih sampurna lan barang dagangan sing stabil. We warmly welcome pelanggan ing saindhenging donya kanggo ngunjungi kita, karo kita multi-faceted kerjasama, lan bebarengan ngembangaken pasar anyar, nggawe mangsa sarwa!

    Ing sawetara taun kepungkur, bisnis kita nyerep lan nyerna teknologi maju kanthi padha ing omah lan ing luar negeri. Kangge, Staff perusahaan kita kekiyatan kerjo saka ahli pengabdian kanggo kemajuan Trending Products China Professional Wall Mounted Hair Dryer kanggo Kamar Mandi Hotel, We are looking nerusake kanggo madegaken sesambetan koperasi karo sampeyan. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

    Trending Products China Wall Mounted Hair Dryer lan Wall Mount Hair Dryer rega, Saiki kita duwe tim sales darmabakti lan agresif, lan akeh cabang, catering kanggo pelanggan utama kita. Kita wis looking for long-term kemitraan bisnis, lan mesthekake supplier kita temtu bakal entuk manfaat ing loro cendhak lan dawa.

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita