• head_banner_01

Babagan Kita

Babagan Kita

Zhejiang Falin Appliances Co., Ltd.

Zhejiang Falin Appliances Co., Ltd. Dumunung ing Lishui Wanyang Kutha Zhongchuang, Distrik Liandu, Kutha Lishui, Provinsi Zhejiang. Kanthi area bangunan meh 20.000 meter persegi, khusus ing produksi pengering tangan otomatis, pengering rambut sing dipasang ing tembok, dispenser sabun otomatis, lan dispenser sanitizer otomatis. Saiki, kapasitas produksi saben dina pengering rambut luwih saka 3000 set, lan kapasitas produksi saben dina pengering tangan luwih saka 1.000 set. Nampa pesenan OEM lan ODM.
Wiwit ngadeg, perusahaan wis setya kualitas produk stabil lan inovasi teknologi, mudhun-kanggo-bumi, lan wis gained reputasi apik lan pangsa pasar ing lapangan iki. Kontrol sing ketat ditindakake dening teknisi sajrone kabeh fase produksi. Ing rong dekade kepungkur, ukuran produksi terus berkembang, lan uga nambah bengkel cetakan lan bengkel cetakan injeksi otomatis. Wis nggawe desain profesional lan departemen R&D, lan dilengkapi laboratorium ilmu pengetahuan lan teknologi kanggo nggampangake pangembangan produk anyar lan tes kualitas, sing nggawe lompatan kualitatif ing teknologi.

about
Taun Madeg
Ukuran Pabrik
kothak meter
Nilai Output taunan
$-$10
yuta
Kapasitas Lini Produksi
pcs / wulan

Produk merek dhewe "DIEBA", "FALIN" lan "OUBEN" wis entuk sawetara paten praktis. Kanthi ekspansi bisnis sing terus-terusan, wis sukses lulus lan entuk sertifikasi CCC, sertifikasi sistem mutu ISO9001 internasional, sertifikasi CE, sertifikasi GCC, sertifikasi pengujian produk EMC lan LVD lan sertifikasi Lingkungan ROHS.