• head_banner_01

Hubungi Kita

Hubungi Kita

Zhejiang Falin Appliances Co., Ltd.

alamat

Kamar 101, No. 1, Gedung 19, Zona 9,
Kutha Wanyang Zhongchuang,
Lishui, Zhejiang, China

Telpon

0578-2862889
+86 13396880668

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm
Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita