• head_banner_01

Falin Fl-2000 Wall Mounted Hand Dryer, Gampang Dipasang Kanggo Pengering Tangan Kamar Mandi Komersial, Kuat 1800w

Falin Fl-2000 Wall Mounted Hand Dryer, Gampang Dipasang Kanggo Pengering Tangan Kamar Mandi Komersial, Kuat 1800w

Katrangan singkat:


Detail Produk

Katrangan

Tag produk

Rincian cepet

Layanan sawise-sales Disedhiyakake: Suku cadang gratis
Garansi: 1 Taun
Aplikasi: Hotel, Komersial, Rumah Tangga
Sumber Daya: Listrik
Sensor: Ya
Sertifikasi: ce, RoHS, CCC
Daya (W): 1800
Tegangan (V): 220
Jeneng merek: Falin
Nomer Model: Fl-2000

Panggonan Asal: Zhejiang, China
Werna: Putih / Ireng / Sliver / Emas / Customized
Kacepetan Udara: 54km/j
Jarak induksi: 5-20 (cm)
Bahan: ABS
Plug: Saben Pilihan Pelanggan
Ukuran: 240*240*230 mm
Cbm/Ctn: 580*560*540mm
Water Splash Bukti: Water Splash Bukti

Deskripsi Produk

Falin Fl-2000 Pengering Tangan Dipasang ing Tembok, Gampang Dipasang kanggo Pengering Tangan Kamar Mandi Komersial, Kuat 1800W

Product Description (1)
Product Description (1)
Product Description (2)
Product Description (3)
Product Description (4)
Product Description (5)

Macem-macem plug kanggo pilihan sampeyan
* Hubungi salesman kanggo milih plug sing cocog kanggo negara sampeyan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kanthi motto iki, kita wis dadi salah sawijining produsen sing paling inovatif kanthi teknologi, efisien biaya, lan kompetitif rega kanggo 2019 Gaya Anyar China Wall Mounted High Speed ​​Hand Dryer Touchless Hand Dryer Mesin Pengering Tangan Sensor Inframerah, Kita tulus tetep munggah kanggo krungu saka sampeyan. Menehi kita kasempatan kanggo nuduhake profesionalisme lan passion kita. Kita wis tulus welcome bolo unggul saka akeh bunderan ing omah lan jaban rangkah teka kanggo kerjo bareng!

    2019 Gaya Anyar China Hand Dryer lan High Speed ​​Hand Dryer rega, Sajrone pirang-pirang taun, kanthi solusi berkualitas tinggi, layanan kelas siji, rega sing murah banget, kita entuk kapercayan lan disenengi para pelanggan. Saiki barang dagangan kita adol ing saindenging domestik lan luar negeri. Thanks kanggo dhukungan pelanggan biasa lan anyar. We saiki produk kualitas dhuwur lan rega competitive, welcome pelanggan biasa lan anyar kerjo bareng karo kita!

    Kanggo nggawe rega luwih akeh kanggo klien yaiku filosofi perusahaan; Pembeli sing saya tambah akeh yaiku mburu Pangiriman Cepet kanggo Perkakas Ngarep China Kamar Mandi Tembok Pengering Tangan Sensor Otomatis Pengering Tangan, Tujuan pungkasan yaiku "Kanggo nyoba sing paling apik, dadi sing paling apik". Mangga aran gratis kanggo kontak karo kita yen sampeyan duwe syarat.

    Pangiriman Cepet kanggo Pengering Tangan China lan rega Alat Listrik, Kita wis ngupayakake supaya luwih akeh pelanggan seneng lan marem. kita Sincerely ngarep-arep kanggo nggawe hubungan bisnis long-term apik karo perusahaan esteemed panginten kesempatan iki, adhedhasar witjaksono, bebarengan ono gunane lan menang menang bisnis saka saiki nganti mangsa.

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita