• head_banner_01

Falin Fl-2020 Kompak Otomatis Kecepatan Tinggi Pengering Tangan Komersial lan Rumah Tangga, Penutup ABS 110V/220V 1200W

Falin Fl-2020 Kompak Otomatis Kecepatan Tinggi Pengering Tangan Komersial lan Rumah Tangga, Penutup ABS 110V/220V 1200W

Katrangan singkat:


Detail Produk

Katrangan

Tag produk

Rincian cepet

Layanan sawise-sales Disedhiyakake: Suku cadang gratis
Garansi: 1 Taun
Aplikasi: Hotel, Komersial, Rumah Tangga
Sumber Daya: Listrik
Sensor: Ya
Sertifikasi: ce, RoHS, CCC
Daya (W): 1200
Tegangan (V): 220
Jeneng merek: Falin
Nomer Model: Fl-2020
Panggonan Asal: Zhejiang, China

Tegangan & Rate: 110V / 220V / 50-60Hz
Kacepetan Udara: 125km/j
Jarak induksi: 5-20 (cm)
Bahan: ABS
Plug: Saben Pilihan Pelanggan
Ukuran: 470*250*170mm
Cbm/Ctn: 520*630*450mm
Water Splash Bukti: IPX1
Packing: kemasan netral/OEM
Logo: Kosong / ngatur logo sampeyan

Deskripsi Produk

Falin Fl-2020 Kompak Otomatis Kecepatan Tinggi Pengering Tangan Komersial lan Rumah Tangga, Penutup ABS 110V/220V 1200W

Product Description (1)
Product Description (1)
Product Description (2)
Product Description (3)
Product Description (4)
Product Description (5)
Product Description (6)
Product Description (7)

Macem-macem plug kanggo pilihan sampeyan
* Hubungi salesman kanggo milih plug sing cocog kanggo negara sampeyan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tansah berorientasi pelanggan, lan target utama kita ora mung dadi pemasok sing paling dipercaya, dipercaya lan jujur, nanging uga dadi mitra kanggo para pelanggan kanthi rega murah China Commercial Otomatis 1800W Pengering Tangan Kacepetan Tinggi kanggo Toilet, Kita nampani kabeh kanthi konsumen lan kanca-kanca kanggo nelpon kita kanggo aspèk positif bebarengan. Muga-muga bisa nggawe perusahaan tambahan bebarengan karo sampeyan.

    rega murah pabrik Pengering Tangan Otomatis China lan rega Secador De Manos, Njamin kualitas produk kanthi milih pemasok sing paling apik, saiki kita uga wis ngetrapake proses kontrol kualitas lengkap sajrone prosedur sumber. Sauntara kuwi, akses kita menyang macem-macem pabrik, ditambah karo manajemen sing apik banget, uga mesthekake yen kita bisa kanthi cepet ngisi syarat sampeyan kanthi rega sing paling apik, preduli saka ukuran pesenan.

    Organisasi njunjung filosofi "Dadi No.1 ing kualitas apik, bosok ing sajarah kredit lan kapercayan kanggo wutah", bakal terus kanggo nyedhiyani sadurunge lan anyar pelanggan saka ngarep lan jaban rangkah kabèh-heatedly kanggo Quality Inspection kanggo China Infrared Sensor Kuwat. Airflow Hot Cool Angin Stable Wall Mounting Auto Hand Dryer, Lan kita bisa bantuan kepingin kanggo sakbenere sembarang produk ing kabutuhan pelanggan. Priksa manawa menehi Bantuan sing paling migunani, kualitas apik, Pangiriman cepet.

    Quality Inspection kanggo China Sensor Auto Hand Dryer lan Speed ​​Jet Air Hand Dryers rega, Kanthi teknologi minangka inti, ngembangake lan ngasilake barang dagangan sing bermutu sesuai karo kabutuhan pasar. Kanthi konsep iki, perusahaan bakal terus ngembangake barang dagangan kanthi nilai tambah sing dhuwur lan terus nambah barang, lan bakal menehi akeh pelanggan barang lan layanan sing paling apik!

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita