• head_banner_01

Falin FL -2101A 1300-Watt Quiet Wall Mounted Hair Dryer 1300W

Falin FL -2101A 1300-Watt Quiet Wall Mounted Hair Dryer 1300W

Katrangan singkat:


Detail Produk

Katrangan

Tag produk

Rincian cepet

Layanan sawise-sales Disedhiyakake: Suku cadang gratis
Garansi: 1 Taun
Aplikasi: Hotel, Komersial, Rumah Tangga
Sumber Daya: Listrik
Bahan: Plastik, ABS
Setelan kacepetan: 2
Tipe Nozzle: Konsentrator
Gunakake: Hotel, Rumah Tangga
Daya: 1300 watt
Panggonan Asal: Zhejiang, China
Jeneng merek: Falin

Nomer Model: FL-2101A
Tegangan & Rate: 110V / 220V / 50-60Hz
Kacepetan Udara: 18m/s
Suhu Udara: 65±15°C
Plug: Saben Pilihan Pelanggan
kothak batin: 210*182*100mm
Ctn njaba: 520*380*510mm
Packing: kemasan netral/OEM
MOQ: 1 Piece
Logo: Kosong / ngatur logo sampeyan

Deskripsi Produk

Falin FL-2101A 220V 1300w Hotel Kamar Mandi Dinding Hotel Pengering Rambut Listrik dengan Soket Alat Cukur untuk Grosir

Product Description (1)
Product Description (2)
Product Description (3)
Product Description (4)
Product Description (5)
Product Description (6)

Macem-macem plug kanggo pilihan sampeyan
* Hubungi salesman kanggo milih plug sing cocog kanggo negara sampeyan

Product Description (7)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • We wis setya menehi gampang, wektu-nyimpen lan dhuwit-nyimpen siji-mandeg purchasing support saka konsumen kanggo Cina Grosir China Hair Dryer, Bathroom Use, Dryer, Wall Mounted Hair Dryer karo Shaver Socket, Kanthi kita dhuwit ing aman Panjenengan bisnis ing dilindhungi . Muga-muga kita bisa dadi supplier sing bisa dipercaya ing China. Kepengin maju kanggo kerjasama sampeyan.

    Grosir Cina Wall Mounted Hair Dryer lan Wall Hair Dryer rega, Solusi kita wis ngliwati sertifikasi trampil nasional lan ditampa kanthi apik ing industri kunci kita. Tim teknik profesional kita asring siap nglayani sampeyan kanggo konsultasi lan umpan balik. Kita uga bisa menehi conto tanpa biaya kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Upaya paling apik bisa uga ditindakake kanggo menehi layanan lan solusi sing paling apik. Kanggo sapa wae sing mikir babagan bisnis lan solusi, mesthine bisa ngomong karo kita kanthi ngirim email utawa langsung hubungi kita. Minangka cara kanggo ngerti solusi lan perusahaan kita. liyane, sampeyan bakal bisa teka menyang pabrik kita kanggo mangerteni. Kita bakal terus nampa tamu saka sak ndonya menyang perusahaan kita. o mbangun perusahaan. elations karo kita. Sampeyan mesthine kudu bebas hubungi kita kanggo bisnis cilik lan kita yakin bakal nuduhake pengalaman praktis dagang sing paling apik karo kabeh pedagang.

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita