• head_banner_01

Kabar

Kabar

  • FALIN rilis produk anyar | Ngerti!

    Halo Buntut September, aku uga ninggalake kejutan kanggo sampeyan. Kita ing kene nganggo pengering rambut ion negatif anti-radiasi FALIN! Moho kuwoso, profesional, katon "Dhuwur", kanthi rahayu. Kepiye blower sing kuat iki nuduhake bakate? Langsung kanggo sampeyan, nuduhake siji-siji! Apik banget ora ...
    Waca liyane
  • Pameran rampung kanthi sukses

    Yiwu International Expo ——Wektu pembangunan: 21st-25th—— Saka 18 provinsi (kutha, wilayah otonomi) ing saindhenging negara Lan 14 negara lan wilayah kalebu Jepang, Korea Selatan, Malaysia, lan sapiturute. Luwih saka 2.300 perusahaan nampilake 104.900 wong sing ngunjungi situs kasebut Ing iki ...
    Waca liyane
  • Bor Kebakaran

    16 Juni 2021, sakwisé Festival Perahu Naga, suhu ing Lishui koordinasi banget, nganti 36°C nganti pirang-pirang dina. Iklim panas panas, suhu dhuwur, lan bahan kimia mbebayani gampang kena pengaruh suhu dhuwur, lan ana akeh faktor kayata kilat stri...
    Waca liyane